Møt Kokkene

Vi er to matglade søstre, som har gleden av å levere kvalitetsmat til små og store anledninger i Ålesund og omeng. Vi leverer matopplevelser du sent vil glemme, for en ting slår aldri feil, god mat gjør deg glad! 

 

    

Vi vil at hver matopplevelse skal være en symfoni av farger, smak og nytelse!

Vi har til sammen mer enn 40 års erfaring innenfor faget. Lene har læretid fra Grand Hotel i Oslo, og Bente fra Hotel Bristol.

Vårt catering-konsept omfatter alt fra daglig lunsjleveringer til bedrifter, store konferanser, og til mindre private arrangementer. Vi leverer også dagens middag.

Menyene våre er utviklet med utgangspunkt i det moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, miljø og sunn mat. Vi leverer alt fra spennende tapas-menyer, 3-4-5- retters selskapsmenyer, til påsmurt møtemat.

For oss i Skrøppatausene AS begynner opplevelsen allerede ved første kontakt, og vi legger derfor stor vekt på rask, lett og god dialog med våre kunder, og vi ser verdien av et godt og personlig samarbeid. På den måten kan du føle deg trygg på leveransen og konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt arrangement.

Vi Tausene er lidenskaplig opptatt av at maten og rettene våre skal være ekte, smakfulle og fargerike, akkurat som oss. Vi elsker å lage mat. Vi elsker nye utfordringer. Vi elsker at gjesten blir glad av maten vi lager. Vi elsker gode råvarer. Vi elsker å spise mat, og ikke minst elsker vi jobben vår.